fredag 14 september 2012

Veckan...

Hejsan! Tänkte berätta lite om veckan, den har varit speciell och rolig! Måndag, tisdag och onsdag praoade vi, jag var så klart i stallet. ;) Där gjorde jag lite allt möjligt, sopade, mockade och krattade hö bland annat. :)

Igår, så var vi i lysekil med klassen, där var vi först på havets hus, det var väldigt kul, och det fanns en tunnel man kunde gå igenom där fiskarna kunde simma ovanför en! Efter det fick vi leta efter lite olika saker i vattnet på en strand en bit i från, såsom maneter, krabbor och växter... Efter det, gick vi på en fotorunda, det var superkul och passade mig perfekt! Vi gick en runda på bergen och klipporna, då skulle vi fota naturen, och vi ska sedan använda fotona till någon bilduppgift. Sedan grillade vi på stranden innan vi skulle hem. En mysig och rolig dag helt enkelt! ;)

Idag har jag inte gjort så mycket, imorses åkte jag till stallet en snabbis för att mocka och så innan mamma skulle jobba och vi skulle till mormor och morfar. :) Vi åkte ut till överby en sväng, där hittade jag ett par akvarellpennor som jag önskar mig... ;) Ja, jag fyller ju år imorgon, det ska bli kul! På söndag ska jag ha kalas också, det ska bli kul det också såklart =)

Ja, det var väl denna veckan, ska skriva lite om det där ridpasset snart också. ;)



Ps. Ni har väl sett den nya headern?! Vad tycker ni om den? Jag blev  nöjd i alla fall! ;)

Inga kommentarer: